Elevernes forældre siger...:

Vores datter skiftede til Gribskov lilleskole i overgangen ml 7-8. Klasse. Hun var trykket og havde ikke stort mod på at møde hverken omverdenen eller kammerater.
Da hun to år senere forlod Gribskov lilleskole, var hun en helt ny og stærkere version af sig selv, med et stort netværk og masser af appetit på verden omkring hende. Skolen får mine varmeste anbefalinger!

    – Rikke Recinos Jensen

Gribskov Lilleskole har været en tryg og sikker base i alle årene, og den inspiration og bredtorienterede viden de har fået med sig er guld værd.

    – Tue Villebro (Far til tre børn, der går og har gået på Gribskov Lilleskole)

Vi har haft en dreng der var ked af at gå i skole. Da vi skiftede skole i 6 kl. til Gribskov Lilleskole, fik vi over tid en anden dreng, der fik selvtillid og blev interesseret i at lære – kort sagt en glad dreng. Det kan vi kun tilskrive det pædagogiske arbejde og de fagligheder Gribskovs lærer team besidder samt de trygge, sociale rammer eleverne er i på skolen. Derudover evner skolen også at inspirere eleverne, så de får lyst til at lære mere.

Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale Gribskov Lilleskole.

    – Kim Herholdt Mortensen & Randi Steen Kirk

Jeg har en dreng der glad kommer hjem og selv fortæller om hvad dagen har bragt ham. Han er også begyndt at lære fra sig om de emner de har i de forskellige fag. Til godnatlæsning læser han selv højt fra en af klassens fælles hjemmelavet bøger. Lillesøster synes det er spændende hvad han kan fortælle og glæder sig til selv at starte i skole her.

    – Sarah (mor til elev i hold 2)

Jeg elsker natur og dyr. Vi er tit udenfor og jeg finder masser af biller. Jeg har fået nogle rigtige gode venner. Lærerne er slet ikke skrappe men rigtig søde og gode til at hjælpe.

    – Elev i hold 2
Skriv til os

48795343